ГоловнаСуспільствоПодії

Механік СТО в Києві взяв покататися машину клієнта і розбив три автомобілі

У ДТП серйозно постраждав молодий чоловік.

У четвер пізно ввечері в одному з гаражних кооперативів Києва нетверезий механік станції техобслуговування на чужій Toyota Camry розбив три машини і важко травмував молодого чоловіка.

Як вдалося з'ясувати кореспондентові LB.ua, працівник однієї з СТО в гаражному кооперативі на Затишній вулиці, 7-б біля Дарницького вокзалу вирішив покататися на машині клієнта, яку той залишив для фарбування.

Через кілька хвилин, не впоравшись з керуванням, він на повному ходу врізався в припаркований ГАЗ-24 "Волга". Від удару "Волга" вдарила BMW 3-series, що стояв поряд, і ще один автомобіль.

Між "Волгою" і BMW перебував чоловік. Його затисло між автомобілями. Медики швидкої допомоги, які прибули на місце події, госпіталізували його з важкими травмами. За словами очевидців, чоловік, який перебував за кермом Toyota, був у стані алкогольного сп'яніння. Він не заперечував, що машина чужа і він узяв її покататися.

Подробиці події з'ясовує слідча група. Крім відповідальності за вчинення ДТП із тяжкими наслідками, чоловікові загрожує кримінальна відповідальність за викрадення автомобіля.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram