ГоловнаСуспільствоЖиття

Суд заарештував замовника і виконавців замаху на львівського бізнесмена

Триває досудове розслідування.

Суд заарештував замовника і виконавців замаху на львівського бізнесмена

Галицький районний суд Львова заарештував п'ятьох підозрюваних у замаху на вбивство директора Львівського холодокомбінату Богдана Копитка.

Про це повідомляють на сайті ГПУ.

Відзначають, що всі співучасники злочину заарештовані без можливості внесення застави. Серед них четверо виконавців і замовник.

Виконавцям було оголошено про підозру в умисному вбивстві двох і більше осіб, способом небезпечним для життя багатьох людей, за попередньою змовою групою осіб за ознаками злочину, передбаченого п.п. 1, 5, п. 12 ч. 2 ст. 115 КК України.

Замовнику повідомлено про підозру у вчиненні умисного вбивства двох і більше осіб на замовлення, способом небезпечним для життя багатьох людей, за попередньою змовою групою осіб з п.п. 1, 5, п. 11, п. 12 ч. 2 ст. 115 КК України.

Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, 29 серпня на автодорозі поблизу Старого Села в Пустомитівському районі Львівської області підірвали позашляховик, який належав ВАТ "Львівський холодокомбінат". Після вибуху автомобіль обстріляли з автоматичної зброї. Загинули троє охоронців, які їхали в джипі. Сам Копитко їхав в іншій машині і не постраждав.

Через місяць Генпрокуратура і МВС заявили про розкриття злочину.

Львівський холодокомбінат випускає морозиво і напівфабрикати під торговою маркою "Лімо".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram