ГоловнаСуспільствоЖиття

Станцію метро "Дорогожичі" закриють після 15:00

Вхід і вихід закриють до закінчення жалобних заходів у Бабиному Яру.

Станцію метро "Дорогожичі" закриють після 15:00

У зв'язку з проведенням у Києві загальнодержавних заходів з нагоди 75-ї річниці трагедії в Бабиному Яру, 29 вересня з 15:00 до закінчення заходів станція метро "Дорогожичі" буде закрита для пасажирів на вхід і вихід.

Поїзди прямуватимуть повз станцію без зупинки, повідомляють на сайті київського метро.

Загальнодержавні жалобні заходи розпочнуться о 19:00 на території Національного історико-меморіального заповідника "Бабин Яр" за участю Президента Петра Порошенка, прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, голови Верховної Ради Андрія Парубія, мера Києва Віталія Кличка.

У жалобних заходах також візьмуть участь представники державних органів влади, особового складу Збройних сил, громадських організацій (у тому числі міжнародних), духовенства, дипломатичного корпусу іноземних держав.

Усього в четвер в Україні очікують близько 1 тис. представників іноземних делегацій. Серед інших із візитом у Києві буде президент Європейської Ради Дональд Туск.

У Києві також перебував президент Ізраїлю Реувен Рівлін, проте йому довелося перервати свій візит через смерть колишнього президента Ізраїлю Шимона Переса.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram