ГоловнаСуспільствоЖиття

Вбивцю патрульних у Дніпрі впізнали троє свідків

Олександру Пугачову пред'явлено підозру.

Вбивцю патрульних у Дніпрі впізнали троє свідків
Фото: facebook.com/arsen.avakov.1

У справі про вбивство патрульних поліцейських у Дніпрі опитано 37 свідків. Є три людини, які впізнали Олександра Пугачова.

Про це перший заступник голови Національної поліції - начальник кримінальної поліції Вадим Троян сказав на прес-конференції в понеділок увечері, повідомляє Інтерфакс-Україна.

За словами Трояна, підозрюваному у вбивстві патрульних Олександру Пугачову офіційно пред'явлено підозру за ст. 348 (посягання на життя співробітника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. На цей час підозрюваний відмовляється від давання показань, посилаючись на ст. 63 Конституції України (особа не несе відповідальності за відмову давати показання або пояснення щодо себе).

Також була проведена дактилоскопічна експертиза, яка показала, що особа, яка підозрюється в розстрілі двох поліцейських і перебуває з вогнепальним пораненням живота в обласній лікарні ім. Мечникова, є О. Пугачовим, якого в 2003 році засуджено в Донецьку. Також експертиза показала, що куля, якою поранено Пугачова, була випущена з пістолета поліцейського Артема Кутушева.

Як повідомив Троян, були проведені обшуки в квартирі О. Пугачова, проведена експертиза його автомобіля. Призначено ще 23 експертизи, в тому числі ДНК.

Нагадаємо, вранці 25 вересня патрульний екіпаж у Дніпрі зупинив за порушення правил дорожнього рух автомобіль Сitroen з номером AE7053AA. Водій, який перебував у розшуку, чинив опір, застрелив патрульного, поранив його напарника і втік. Дівчина померла в лікарні.

Підозрюваним у вбивстві патрульного в Дніпрі виявився боєць батальйону патрульної служби міліції особливого призначення "Торнадо" Олександр Пугачов. Правоохоронці затримали його, коли він намагався за підробленими документами прооперуватися в лікарні. Пугачов свою провину не визнає.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram