ГоловнаСуспільствоВійна

Росія перекинула на Донбас спецвійська з Московської області

Розвідка доповідає про чергову спробу противника звести нанівець роботу міжнародних спостерігачів.

Росія перекинула на Донбас спецвійська з Московської області
Архивное фото
Фото: Евгений Фельдман

У район Ясинуватої з Балашихи Московської області прибули підрозділи 604 Центру спеціального призначення "Витязь" федеральної служби військ Національної гвардії Російської Федерації.

Про це заявив на брифінгу в Києві речник Міністерства оборони України з питань АТО, полковник Олександр Мотузяник, повідомляє Укрінформ.

"За повідомленням Головного управління розвідки Міністерства оборони України, в рядах ворога сталася чергова ротація. У район Ясинуватої з Балашихи Московської області прибули підрозділи 604 Центру спеціального призначення "Витязь" федеральної служби військ Національної гвардії Російської Федерації", - сказав Мотузяник.

Він зазначив, що військова розвідка доповідає про чергову спробу противника звести нанівець роботу міжнародних спостерігачів.

"Днями, після заяви співробітників спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, бойовики розмінували ділянку в районі села Стила Старобешівського району на Донбасі. Незабаром після цього, 22 вересня, за наказом російського командування бойовики так званої п'ятої бригади повторно замінували цей район, тим самим поставивши під смертельну небезпеку місцевих жителів", - зауважив Мотузяник.

Раніше повідомлялося, що за минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі загинув один український військовий, ще шестеро отримали поранення. Кількість збройних провокацій з боку бойовиків збільшилася.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram