ГоловнаСуспільствоПодії

У Сумах прогримів вибух біля будівлі місцевої прокуратури

Від вибуху ніхто не постраждав.

У Сумах прогримів вибух біля будівлі місцевої прокуратури

В ніч з 10 на 11 вересня навпроти Сумської місцевої прокуратури пролунав вибух. За фактом замаху на умисне знищення майна розпочато кримінальне провадження, повідомляє прес-служба прокуратури Сумської області.

Під час огляду на дорожньому полотні проїжджої частини вулиці Герасима Кондратьєва, на протилежній стороні від будівлі Сумської місцевої прокуратури, на відстані 18 метрів від кута будівлі прокуратури, виявлено пошкодження діаметром близько 15 см і глибиною 2 см.

На місці події вилучено, зокрема, запобіжну скоба, металеві залишки (уламки) тощо. Від вибуху ніхто не постраждав, жодне приміщення не пошкоджено.

Інформація за вказаною подією 11.09.2016 внесена до ЄРДР за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та за ч. 2 ст. 15/2 ч. ст. 347 (замах на умисне знищення або пошкодження майна працівника правоохоронного органу) КК України.

Зараз виконуються слідчо-процесуальні дії та оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення обставин події, причетних осіб та одержання доказів вчинення злочину. Хід слідства у кримінальному провадженні взято під контроль прокурора області Віталія Матвійчука.

Нагадаємо, в п'ятницю, 9 вересня, в результаті вибуху РПГ-18 на Рівненському полігоні постраждали кілька військових, повідомила прес-служба оперативного командування "Захід".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram