ГоловнаСуспільствоПодії

23 людей затримали за стрілянину в готелі в Одесі (оновлено)

Перестрілка сталася між охоронцями двох співвласників готелю.

В Одесі близько 22:00 у вівторок до готелю Villa le Premier в районі 9-ї станції Великого Фонтану увірвалася група невідомих. Нападники забарикадувалися всередині будівлі й утримували заручників. Про це повідомляє 048.ua.

За інформацією Сьомого каналу, під час нападу відбулася перестрілка між двома охоронними фірмами.

На місце події скерували патрульних і спецпризначенців Нацполіції. Ближче до півночі будівлю готелю розблокували.

Оновлення. Прес-служба одеської поліції підтверджує, що мова йде про корпоративний конфлікт між двома співвласниками готелю. Для з'ясування відносин один з власників найняв охоронну фірму з Дніпра, а інший - одеське охоронне агентство.

Дніпряни замкнулися в готелі зсередини, а представники іншої сторони намагалися проникнути в будівлю "Вілла ле Прем'єр". Під час штурму готелю представники обох охоронних агентств почали застосовувати вогнепальну зброю.

Працівники поліції затримали 23 учасників конфлікту і доправили в Шевченківське відділення поліції. В одеську клінічну лікарню доправили трьох постраждалих для надання їм медичної допомоги.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Всі обставини цієї події встановлюють. Триває слідство.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram