ГоловнаСуспільствоПодії

У Новій Одесі чоловік побив суддю в службовому кабінеті

Зловмисник з місця пригоди зник.

У Новій Одесі чоловік побив суддю в службовому кабінеті
Архивное фото
Фото: goodvin.info

У місті Нова Одеса Миколаївської області в районному суді місцевий житель напав на суддю і завдав їй тілесні ушкодження.

Про це повідомляється на сайті обласного управління Нацполіції.

Про побиття в поліцію заявила сама суддя.

"Встановлено, що близько 13:30 у приміщенні службового кабінету місцевого суду 34-річний житель міста Нова Одеса влаштував сварку та завдав представнику судової влади тілесні ушкодження. Коли на крики жінки про допомогу прийшли інші співробітники суду, зловмисник зник з місця події", - повідомили в поліції.

Розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.377 КК України (погроза або насильство щодо судді, народного засідателя чи присяжного). Санкція статті - обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до шести років.

Тепер вирішується питання про оголошення зловмисникові про підозру і обрання щодо нього запобіжного заходу.

Нагадаємо, в березні детективи НАБУ намагалися провести обшук в будинку одеського судді Олексія Бурана у справі про отримання 500 тис. гривень хабара. Суддя почав відстрілюватися, після чого втік через вікно. Співробітники НАБУ не змогли затримати Бурана через його імунітет як судді. Незабаром він опинився в лікарні, оскільки завдав собі ушкодження.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram