ГоловнаСуспільствоЖиття

Нацгвардія провела навчання для київської поліції із захисту адмінбудівель

Основне завдання тренувань - вдосконалення навичок із забезпечення правопорядку в залі суду.

Нацгвардія провела навчання для київської поліції із захисту адмінбудівель
Фото: Пресс-служба Нацполиции

У Києві бійці Національної гвардії і Національної поліції провели практичні заняття з відпрацювання дій під час нападу на адміністративну будівлю.

Про це йдеться на сайті Нацполіції.

Нацгвардійці продемонстрували поліцейським комплекс дій, до яких слід вдаватися під час нападу на адмінбудівлю. Крім того, правоохоронці розробили методи забезпечення правопорядку під час судового процесу.

Заступник командувача Нацгвардією громадської безпеки, генерал-лейтенант Валерій Рудницький, зокрема, наголосив на поліпшенні якості несення служби з конвоювання.

Фото: Прес-служба Нацполіції

"Сьогодення диктує нам умови, а ми намагаємося гідно реагувати на ситуацію. Основне завдання тренувань - вдосконалення вмінь і навичок із забезпечення правопорядку в залі суду", - зазначив він.

Фото: Прес-служба Нацполіції

Керівник столичного головкому Андрій Крищенко переконаний, що практичні навчання будуть ефективними і корисними для бійців.

"Ці тренування і досвід колег допоможуть нам у майбутньому спрогнозувати дії правопорушників і сприяти більш ефективному здійсненню своїх службових обов'язків з охорони громадського порядку", - зазначив він.

Нагадаємо, сьогодні в Оболонський районний суд Києва продовжив розгляд справи колишніх бійців роти міліції "Торнадо". Засідання довелося перенести у зв'язку з госпіталізацією одного з підозрюваних. Попередні засідання в Оболонському суді супроводжувалися сутичками товаришів "торнадівців" із поліцією, але сьогодні ситуація була спокійною.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram