ГоловнаСуспільствоВійна

Аксьонов запропонував "убивати і вивішувати диверсантів навпроти кордону"

Псевдопрем'єр Криму вважає, що з диверсантами треба чинити так само, як з воронами.

Аксьонов запропонував "убивати і вивішувати диверсантів навпроти кордону"
Фото: www.facenews.ua

Призначений Кремлем "голова" анексованого Криму Сергій Аксьонов пригрозив "адекватною реакцією" у відповідь на дії "українських диверсантів" на півострові.

Про це він заявив в інтерв'ю російським каналам, повідомляють "Крим.Реалії".

"З диверсантами треба чинити так само, як чинять фермери з воронами, які крадуть урожай - вбивати їх і вивішувати навпроти кордону, щоб іншим не кортіло", - сказав Аксьонов.

Тим часом російські ЗМІ показують надане силовиками "оперативне відео" затримання "українських диверсантів", при цьому демонструючи лише одну людину - жителя Запорізької області Євгена Панова. Обличчя затриманого не приховують, як це буває під час оперативної зйомки.

Також на поширених кадрах видно, як російські силовики в камуфляжі і в балаклавах дістають з рюкзака гранати, детонатори, тротил, пакетики з червоним перцем.

Нагадаємо, в середу ФСБ Росії звинуватила ГУР Міноборони України в підготовці терактів у Криму. У російському відомстві стверджують, що одного з організаторів терактів - жителя Запорізької області Євгена Панова - затримали і він нібито дає свідчення. Крім того, серед затриманих також були особи з паспортами РФ.

Коментуючи звинувачення ФСБ, президент Путін заявив, що Київ "не шукає шляхів для переговорів, а переходить до терору". Він також заявив, що проводити саміт у "нормандському форматі", про можливість якого говорила днями сама ж Москва, за таких обставин "безглуздо".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram