ГоловнаСуспільствоЖиття

У Севастопольській бухті на рейд виведено військовий корабель

9 серпня з бухти вийшли в море підводні човни, що входять до складу Чорноморського флоту РФ.

У Севастопольській бухті на рейд виведено військовий корабель
Фото: скрин видео Крым.Реалии

У Севастопольській бухті в анексованому Росією Криму у вівторок, 9 серпня, на рейд вивели військовий корабель. За повідомленням очевидців, військове судно стоїть посеред Севастопольської бухти з другої половини дня. Судячи з номеру борту, в акваторію Севастопольської бухти вийшов малий ракетний корабель "Міраж", повідомляє Крим.Реалії.

Згідно з повідомленням, рейд пасажирських катерів, незважаючи на наявність військового судна, не перекрили, і люди можуть вільно пересуватися маршрутом "Бухта Артилерійська - Радіогірка". Також вільно в рамках акваторії пересуваються туристичні човни, катери і яхти.

За повідомленнями очевидців, 9 серпня з бухти вийшли в море підводні човни, що входять до складу Чорноморського флоту Росії. Через це між Артбухтою і Радіогіркою рейд перекрили на три години: з 10:00 до 13:00.

Свідчення жителів частково підтверджують місцеві ЗМІ, однак про причини виведення з акваторії субмарин, так само як і про вихід у бухту військового корабля, не повідомляють.

З неділі в Криму почали встановлювати блокпости. В понеділок один із таких постів з'явився на в'їзді в Сімферополь. Співробітники ДІБДР спільно з озброєним ОМОНом зупиняють автобуси, перевіряють документи у водіїв, через вікна оглядають салон із пасажирами.

Про додаткові заходи огляду в неділю заявила дирекція Керченської поромної переправи, де пасажири скаржаться на багатогодинне очікування.

Нагадаємо, в неділю вранці російські служби в Криму з невідомих причин перестали пропускати автотранспорт і пасажирів на територію півострова через всі три пункти пропуску.

У вівторок російські прикордонники відновили пропуск громадян і транспорту через пропускний пункт "Чонгар" на адмінкордоні з анексованим Кримом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram