ГоловнаСуспільствоВійна

У зоні АТО в неділю зафіксовано 22 ворожі обстріли позицій ЗСУ

Під Широкиним задіяно ворожу бронетехніку.

У зоні АТО в неділю зафіксовано 22 ворожі обстріли позицій ЗСУ
Фото: Макс Левин

Від початку доби російські окупаційні війська 22 рази відкривали вогонь по українських підрозділах у районі проведення АТО, інформує прес-центр штабу АТО.

На Донецькому напрямку російські окупанти відкривали вогонь зі 120- і 82- міліметрових мінометів і гранатометів по укріпленнях ЗСУ на ділянці Красногорівка-Авдіївка. Захисників Луганського ворог обстріляв з мінометів і великокаліберних кулеметів, у Троїцькому застосував гранатомети, а поблизу Красногорівки і Пісків задіяв БМП.

"На Маріупольському напрямку, грубо порушуючи Мінські угоди, російські окупаційні війська з 122-міліметрової артилерії накривали наші позиції в Майорську.

По Мар'їнці, Водяному і Павлополю ворог вів вогонь із мінометів, по Старогнатівці - з кулеметів великого калібру, а під Талаківкою - зі стрілецької зброї. Ворожа бронетехніка задіяна в Широкиному", - йдеться в повідомленні.

У Луганській області по опорних пунктах українських військових у районі Новозванівки і Попасної противник тричі відкривав вогонь із великокаліберних кулеметів.

Як повідомляли, за минулу добу під час бойових дій на Донбасі загинули троє військових, ще четверо отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram