ГоловнаСуспільствоПодії

Заарештовано підозрюваного у викраденні Тараса Познякова (оновлено)

Дмитра Голуба затримали спецпризначенці.

Заарештовано підозрюваного у викраденні Тараса Познякова (оновлено)
Фото: obozrevatel.com

Колишнього бійця "Правого сектору" Дмитра Голуба з позивним "Тоф" у п'ятницю заарештував суд на два місяці за підозрою в убивстві львів'янина Тараса Познякова, який виїхав зі Львова до Києва, взявши попутників через онлайн-сервіс BlaBlacar і зник 4 квітня.

Як повідомляє видання "Страна" з посиланням на джерела в правоохоронних органах, Голуба затримали спецпризначенці в четвер. У нього виявили кілька одиниць зброї.

За даними видання, Голуб реєструвався на сайті BlaBlaCar і зв'язувався з Тарасом Позняковим з акаунту вигаданої дівчини. Це вдалося з'ясувати після того, як під час обшуку в будинку Голуба виявили його ноутбук.

Оновлення. Голова Нацполіції Хатія Деканоїдзе підтвердила затримання Голуба

"Учора поліція в Хмельницькій області затримала Дмитра Голуба. Його підозрюють у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених пунктами 6 і 12 частини 2 ст. 115 (умисне вбивство), ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч. 1 ст . 263 (незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України. Сьогодні Києво-Святошинський районний суд Київської області ухвалив рішення про утримання Голуба під вартою - 60 діб до 02.10.2016", - написала вона в фейсбуці.

Нагадаємо, у розшук у цій справі оголошено членів закарпатського "Правого сектору" Луана Кінгісеппа (позивний "Лука") і Дмитра Голуба (позивний "Тоф"). Мотивом убивства слідство вважає заволодіння автомобілем.

Автомобіль Познякова правоохоронці знайшли. Де сам хлопець, досі нічого невідомо. Справу розслідують за статтею "Умисне вбивство".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram