ГоловнаСуспільствоЖиття

Вулицю Суворова в Києві запропонували перейменувати на вулицю Шеремета

Автори впевнені, що співробітники ЗМІ і активісти, що працюють на вулиці Суворова, визнають за честь працювати на вулиці імені Шеремета.

Вулицю Суворова в Києві запропонували перейменувати на вулицю Шеремета
Фото: Макс Требухов

На сайті Київради зареєстрували електронну петицію, що закликає перейменувати вулицю Суворова в Києві на вулицю Павла Шеремета.

Петиція опублікована о 23:33 22 липня.

У поясненні до петиції, створеної 22 липня, відзначається, що на вулиці Суворова в центрі столиці міститься редакція онлайн-видання "Українська правда", в якому Шеремет пропрацював останні кілька років. На цій вулиці також міститься редакція "Громадського ТБ", "Слідство Інфо", громадської організації "Центр UA" і "Центру протидії корупції". Там же розміщений коворкінг #MediaHub, в якому Шеремет протягом останнього року проводив збори школи журналістики.

"Саме за цією адресою Павла Шеремета можна було побачити майже кожного дня. Саме тут перебуває максимальна кількість медійників та громадських активістів, для яких буде великою честю працювати на вулиці імені Павла Шеремета, сповідуючи його принципи і цінності, робити все можливе для захисту і розвитку свободи слова в Україні", - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, 7 липня Київрада перейменувала вулицю Суворова на Печерську на вулицю Михайла Омеляновича-Павленка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram