ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві через загрозу замінування евакуювали людей із Центрального вокзалу (оновлено)

Вибухотехніки обстежують приміщення вокзального комплексу та прилеглу територію.

У Києві через загрозу замінування евакуювали людей із Центрального вокзалу (оновлено)

Із Центрального залізничного вокзалу в Києві через загрозу замінування евакуюють пасажирів, повідомляє Укрінформ.

Усі входи на вокзал закрито. За словами співробітника служби безпеки, пасажирів просять виходити через бокові підземні переходи. Ситуація спокійна, жодної паніки немає.

Біля центрального входу на вокзал стоять пожежна машина, "швидка", мікроавтобус вибухо-технічної служби.

Оновлено. Поліція перевіряє інформацію про замінування Центрального залізничного вокзалу, 1,5 тис. громадян евакуювали з території вокзалу, повідомляє в середу ввечері відділ комунікації поліції Києва.

Згідно з повідомленням, в середу близько 20:30 у столичну поліцію подзвонив чоловік і повідомив, що на території Центрального залізничного вокзалу закладено вибухівку. Дзвінок надійшов із таксофона, розташованого в Солом'янському районі столиці.

Фахівці-вибухотехніки обстежують приміщення вокзального комплексу та прилеглу територію. Інформацію за цим фактом зареєстровано в журналі єдиного обліку заяв і повідомлень. Правоохоронці встановлюють особу людини, яка анонімно повідомила про замінування.

Нагадаємо, хибні повідомлення про мінування надходять у поліцію регулярно, незважаючи на те, що 2012 року Верховна Рада посилила покарання за такі злочини. "Мінерів" зараз саджають до в'язниці на термін від двох до шести років.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram