ГоловнаСуспільствоПодії

У Запоріжжі чоловік з дитячим возиком відкрив стрілянину по машині з автомата (оновлено)

З автомобіля Toyota відстрілювалися.

У Запоріжжі чоловік з дитячим возиком відкрив стрілянину по машині з автомата (оновлено)

У центрі Запоріжжя сталася перестрілка і вибух.

Надзвичайна подія трапилася в понеділок між 22:00 і 22:30 у подвір'ї в районі вулиць Фортечної (колишня Грязнова) і Залізничної.

Коли у подвір'я в'їхав автомобіль Toyota, невідомий дістав з дитячого візка автомат Калашникова і почав стріляти. З Toyota відстрілювалися з пістолета Макарова, повідомляє місцевий сайт "ГОЛОС".

За свідченнями очевидців, з Калашникова пролунали три черги, з ПМ - 3-4 постріли. Потім візок облили і підпалили. Стався вибух. Імовірно, у візку були боєприпаси.

За даними видання, чоловік з візком кілька днів з'являвся у дворі.

Заступник начальника Національної поліції в Запорізькій області Андрій Долинний повідомив журналістів, що, за попередньою інформацією, після стрілянини з автомата вибухнула граната.

Оновлення. На сайті обласної поліції з'явилося повідомлення про інцидент. Повідомлення про те, що по вулиці Залізничній пролунали постріли з автомата і вибух, надійшла правоохоронцям о 22:27.

"Встановлено, що приблизно о 22.25 невідомий з автомата Калашникова обстріляв автомобіль «Тойота Авенсіс», який належить 35-річній мешканці міста Токмак. Постраждалих немає. Особи зловмисника і громадянина, який перебував за кермом обстріляної машини, встановлюють", - сказано в повідомленні.

Розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст. 15, ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram