ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві у чоловіка відібрали сумку з 2 мільйонами гривень

Спроба купити долари завершилася невдало

У Києві у чоловіка відібрали сумку з 2 мільйонами гривень
Фото: Макс Требухов

Двоє невідомих відібрали у чоловіка сумку з 2 мільйонами гривень, які він хотів обміняти на долари.

Пограбування сталося біля пункту обміну валют на вулиці Січових Стрільців (колишня Артема), повідомила в п'ятницю прес-служба київської поліції.

46-річний чоловік розповів поліцейським, що домовився зі знайомим власником обмінного пункту про зустріч. Прибувши за попередньою домовленістю, вони почали переговори про обмін. Але, не погодившись із запропонованим курсом, власник грошей вийшов на вулицю до свого джипа.

У цей момент до нього зі спини підійшли незнайомці в балаклавах, збили з ніг і відібрали сумку та рюкзак із грошима та документами. Після цього вони сіли в припарковану поруч машину і поїхали.

Слідчий відділ Шевченківського управління поліції почав кримінальне провадження за ч. 5 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що такі випадки останнім часом відбуваються у Києві досить часто. Зокрема, 1 червня в Подільському районі Києва відібрали сумку з 2 млн гривень у чоловіка, який забрав гроші з банківського осередку. 22 квітня схожим чином викрали сумку з 2,5 млн гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram