ГоловнаСуспільствоЖиття

В Одесі "мінували" Куликове поле

Жодних вибухових пристроїв не виявлено

В Одесі "мінували" Куликове поле
Фото: dumskaya.net

В Одесі у неділю, 24 квітня, о 13:30 по спецлінії "102" надійшло повідомлення про те, що територія Куликового поля замінована.

Про це інформує прес-служба ГУНП в Одеській області.

Фахівці вибухотехнічної служби перевірили територію Куликового поля. В результаті жодних вибухових пристроїв не виявлено.

"Згідно з чинним законодавством за подібні дії передбачено покарання за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція зазначеної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років", - йдеться в повідомленні.

Працівниками поліції вживаються першочергові слідчі заходи щодо встановлення місцезнаходження хулігана, який надав неправдиві відомості до правоохоронних органів міста, для притягнення його до відповідальності.

Як повідомляли, 2 квітня в Одесі на Куликовому полі в руках учасника жалобної акції вибухнула лампадка.

Нагадаємо, 2 травня 2014 року в Одесі відбулися сутички між сепаратистами і проукраїнськими активістами. В результаті стрілянини і підпалу Будинку профспілок постраждали понад 200 осіб, загинули 48 людей.

Куликове поле було місцем збору одеських сепаратистів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram