ГоловнаСуспільствоПодії

У Маріуполі невідомий підірвав гранатою жителів приватного будинку

Конфлікт між родичами виник через право володіння квартирою покійної матері

У Маріуполі невідомий підірвав гранатою жителів приватного будинку
Фото: ГУНП в Донецкой области

У Маріуполі Донецької області зловмисник кинув гранату на територію приватного домоволодіння по вулиці Пілотів у Центральному районі. Унаслідок вибуху постраждала жінка, яку госпіталізували з осколковими пораненнями ніг.

Про це інформує прес-служба ГУНС у Донецькій області

"Виклик до чергової частини Маріупольського відділу поліції надійшов близько 19:00 від господаря домоволодіння. За його словами, невідомий погрожував мешканцям будинку вибухонебезпечним предметом. На місце події було направлено слідчо-оперативну групу. Через кілька хвилин медики повідомили про те, що в результаті вибуху постраждала жінка", - йдеться в повідомленні.

Фото: ГУНС у Донецькій області

На місці події працюють співробітники Центрального відділення поліції і експерти. Поліцейські встановлюють обставини події та вживають заходів для затримання підозрюваного, який ледве не вбив мирних жителів.

Фото: ГУНС у Донецькій області

Факт внесено до журналу Єдиного обліку заяв і повідомлень громадян. Після проведення першочергових оперативних заходів подія отримає правову оцінку.

За словами начальника поліції Донецької області В'ячеслава Аброськіна, чоловік, 1963 року народження, кинув у будинок своєї рідної сестри гранату. Конфлікт між ними - через право володіння квартирою їхньої покійної матері. Жінка отримала поранення. Чоловік зник із місця злочину. У місті введено план "Перехоплення", розшукують злочинця на машині "Тойота", номер АН 49 79 СХ.

Нагадаємо, на початку квітня в Сумах у магазині, що згорів, знайшли чеку від гранати.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram