ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 44 рази обстріляли позиції військових на Донбасі

З них 38 - на Донецькому напрямку

Бойовики 44 рази обстріляли позиції військових на Донбасі
Фото: Макс Левин

Обстановка в зоні проведення антитерористичної операції залишається напруженою, хоча кількість обстрілів, порівняно з минулою добою, значно зменшилася.

Про це повідомляє прес-центр АТО в Фейсбуці.

Усього за добу було зафіксовано 44 обстріли, з них 38 - на Донецькому напрямку, 5 - на Маріупольському і один - на Луганському.

"Позиції бійців АТО по всій лінії розмежування 20 разів обстрілювали з мінометів різних калібрів, 9 з них - поблизу Авдіївки, де ще 4 рази противник використовував потужну артилерію калібром 122 мм, випустивши при цьому 18 снарядів", - наголошено в повідомленні.

Неспокійно було і на Світлодарській дузі. По бійцях, які тримають позиції неподалік Зайцевого, бойовики вели вогонь із мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а в районі Троїцького і Майорська - з великокаліберних кулеметів і гранатометів.

Поблизу Новгородського, Пісків, Опитного і Невельського терористи застосовували гранатомети різних систем, кулемети крупного калібру та стрілецьку зброю.На Маріупольському напрямку, в районі Старогнатівки і Новотроїцького бойовики вели вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, а поблизу Мар'їнки - з ЗУ -23.

На Луганському напрямку сепаратисти обстріляли укріплення сил АТО біля Новотошківського з 82-міліметрового міномета.

Після опівночі активність бойовиків значно знизилася.

Нагадаємо, вчора ввечері бойовики "ДНР" обстріляли околиці селища Крута Балка в Ясинуватському районі Донецької області з важкої артилерії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram