ГоловнаСуспільствоПодії

Київський патрульний попався на їзді п'яним за кермом таксі в Житомирі

Поліцейського пообіцяли звільнити

У суботу вранці в Житомирі було затримано співробітника патрульної поліції Києва, який у нетверезому стані перебував за кермом таксі. Про це повідомила прес-служба патрульної поліції у фейсбуці.

Фото: zhitomir.info

"Чоловік від проходження огляду на стан алкогольного сп'яніння, не дивлячись на очевидні ознаки, відмовився як через алкотестер, так і в медустанові. Крім того, поведінка його було негідною працівника патрульної поліції", - повідомили в патрульній поліції.

Видання "Житомир.інфо" зі слів спікера Головного управління Національної поліції в Житомирській області пише, що патрульний разом зі своїм пасажиром чинили опір співробітникам, які їх затримували.

За словами свідків, обидва були в неадекватному стані. "Кажуть, незадовго до [затримання] хлопці з кимось побилися або когось побили. В одного у саднах обличчя, у другого - руки", - пише видання.

На патрульного склали два адмінпротоколи за статтею 126 (водіння без прав) та 130 (водіння у нетверезому стані). Після цього його забрали у відділення поліції.

Патрульного пообіцяли звільнити.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram