ГоловнаСуспільствоВійна

Військові нарахували 47 обстрілів у четвер

Епіцентром протистояння залишається Авдіївка.

Військові нарахували 47 обстрілів у четвер
Фото: facebook.com/ato.news/

Протягом минулої доби бойовики на Донбасі 47 разів обстріляли позиції сил АТО.

Епіцентром протистояння в четвер залишалася Авдіївка. Тут ворог здійснив шість мінометних обстрілів українських військових, а о 19:30 тричі вів вогонь танк, повідомляє штаб АТО.

По опорних пунктах ЗСУ поблизу Зайцевого стріляв снайпер, також тут бойовики застосовували гранатомети і кулемети великого калібру.

На околицях Донецька в Пісках і Опитному бойовики вели вогонь з великокаліберних кулеметів, гранатометів і стрілецької зброї.

На Маріупольському напрямку укріплення ЗСУ в Широкиному обстріляли зі 120-міліметрових мінометів і великокаліберних кулеметів, а позиції поблизу Гнутового - з мінометів калібру 82 мм.

У районі Мар'їнки військових обстрілював ворожий снайпер, також бойовики вели вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Близько 23:00 поблизу Троїцького військові помітили пересування ДРГ у складі п'яти осіб. Сили АТО відкрили вогонь і змусили ворога відступити.

Нагадаємо, в середу на Донбасі загинув один український військовий, він підірвався на вибуховому пристрої біля Новотошківського Луганської області. Ще один боєць був поранений внаслідок підриву біля селища Штормове Луганської області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram