ГоловнаСуспільствоЖиття

Поранений під завалами на Хмельницького в Києві будівельник потребує допомоги

Сьогодні Іван Химинець повертається на Закарпаття

Сьогодні пораненого під завалами обваленого будинку в Києві Івана Химинця доставили з лікарні на поїзд "Київ-Ужгород". Уже завтра будівельник разом із колегою Михайлом Попрозманом буде вдома. Він повідомив LB.ua, що почувається набагато краще і хоче повернутися додому.

Іван Химинець - один із десяти дітей у великій закарпатській родині Химинців. Під час обвалу будинку постраждали його ноги. Лікарі помістили в них титанові пластини, і до тих пір, поки вони остаточно не зростуться, він не зможе ходити.

Фото: Тарас Співак

Його брат Юрій, який загинув під завалами на Хмельницького, раніше фактично утримував сім'ю, тому Химинцю зараз потрібна будь-яка допомога.

Власники будівлі, що обвалилася, досі навіть не поцікавилися здоров'ям Івана, не кажучи вже про якусь допомогу, тому ми подаємо номер його банківської картки: Химинець Іван Володимирович 4149 4378 5044 3118.

Фото: Тарас Співак

Нагадаємо, 25 лютого на вулиці Богдана Хмельницького, 12-14 у Києві під час будівельних робіт обвалилося перекриття історичної будівлі. Під завалами опинилися 8 осіб, двоє з яких загинули. Є підстави вважати, що в обвалі винуватий власник будівлі.

Як раніше вдалося з'ясувати LB.ua, приміщення наказали розібрати зсередини, але в процесі воно обвалилося.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram