ГоловнаСуспільствоВійна

Військові нарахували 25 обстрілів у четвер

Застосовувалися "Гради", міномети, гранатомети і кулемети.

Військові нарахували 25 обстрілів у четвер
Фото: facebook.com/ato.news

Починаючи з четвертої години ранку бойовики на Донбасі продовжили обстріли позицій ЗСУ. Всього зафіксовано 25 обстрілів, з них 20 - на Донецькому напрямку і 5 - на Маріупольському, повідомляє прес-центр штабу АТО.

З гранатометів різних калібрів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї бойовики вели вогонь по позиціях військових поблизу Пісків, Троїцького, Новгородського, Опитного і Красногорівки.

О 5:00 ворог з міномета обстріляв опорний пункт поблизу Красногорівки, випустивши при цьому 10 мін.

На Маріупольському напрямку бойовики з гранатометів і великокаліберних кулеметів вели вогонь по військових у районі Старогнатівки і Водяного.

О 5:15 прицільним вогнем із РСЗО-21 "Град" бойовики здійснили обстріл в напрямку опорного пункту сил АТО поблизу Красногорівки.

З гранатометів і стрілецької зброї прицільний вогонь також відкривали по позиціях українських військ поблизу Авдіївки, Кам'янки, Новоселівки Другої і Пісків.

Нагадаємо, в середу в Станично-Луганському районі від снайперського пострілу загинув український військовослужбовець, який патрулював територію, ще один боєць був поранений у районі Пісків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram