ГоловнаСуспільствоВійна

Військові нарахували 29 обстрілів у вівторок

Найнебезпечніше було на Донецькому напрямку.

Військові нарахували 29 обстрілів у вівторок
Фото: facebook.com/ato.news

З початку доби бойовики на Донбасі 29 разів обстрілювали опорні пункти українських військ.

Найнебезпечніший Донецький напрямок, де зафіксовано 16 обстрілів. На Маріупольському стріляли 11 разів, на Луганському було два обстріли, повідомляє штаб АТО.

Позиції військових поблизу Авдіївки, Опитного, Пісків, Троїцького, Майорська, Зайцевого і Луганського бойовики обстріляли з гранатометів і великокаліберних кулеметів. У районі Зайцевого і Майорська стріляв снайпер.

Бойовики також вели вогонь із мінометів по укріпленнях українських бійців поблизу Талаківки, Гнутового і Чермалика. З гранатометів обстріляли опорні пункти в районі Мар'їнки.

На Луганському напрямку військових біля Богуславського і Новозванівки ворог обстрілював із гранатометів.

Неприцільний вогонь бойовики вели по позиціях ВСУ з кулеметів великого калібру і гранатометів у районі Авдіївки, Пісках, Зайцевого, Новгородського, Гнутового і Широкиного.

З 82 мм міномета було обстріляно опорні пункти поблизу Красногорівки.

Нагадаємо, у вівторок на трасі між селами Новотошківське і Гірське Луганської області підірвався автомобіль з військовослужбовцями 80-ї бригади. Троє бійців загинули, двоє отримали поранення.

Крім того, між Трьохізбенкою і Лопаскиним Луганської області обстріляли зведену мобільну групу "Щастя". Отримали поранення двоє співробітників СБУ і десантник.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram