ГоловнаСуспільствоЖиття

Штепа в суді вимагала допитати Порошенка

Екс-мер Слов'янська подала клопотання про допит понад сорок свідків

Штепа в суді вимагала допитати Порошенка
Фото: kh.vgorode.ua

Екс-мер Слов'янська Неля Штепа зажадала на підготовчому засіданні Червонозаводського райсуду Харкова допитати низку офіційних осіб, починаючи з Президента Петра Порошенка, повідомляє Укрінформ.

Згідно з повідомленням, "в зв'язку з тим, що справа буде розглядатися заново через заміну низки суддів, Штепа подала клопотання про допит понад сорок свідків, включаючи Президента України Петра Порошенка, прем'єра Арсенія Яценюка, екс-голову СБУ Валентина Наливайченка, екс-губернатора Донецької області Сергія Таруту і нардепа Сергія Пашинського".

За словами Штепи, ці особи можуть засвідчити, що вона, зокрема, "була в полоні у бойовиків, а також доповідала центральній владі про ситуацію в Слов'янську і про захоплення райвідділу міліції".

Суд задовольнив клопотання частково.

Перше засідання суду зі справи відбудеться 3 березня.

Відзначається, що в перерві, коли суд пішов на нараду, а в залі залишилися тільки конвоїри, Штепа тихо заспівала "Пісню про мене" Алли Пугачової ("Ви не вірте, що живу я як в раю ..."), а потім українську "Чорнобривці".

Нагадаємо, 26 лютого начальник головного управління Національної поліції у Вінницькій області Антон Шевцов висловив намір направити в Службу безпеки України і Генеральну прокуратуру заяву на проведення перевірки "на сепаратизм".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram