ГоловнаСуспільствоПодії

Поліцейський влаштував смертельну ДТП у Миколаєві

Унаслідок аварії загинули чотири пасажири BMW.

Поліцейський влаштував смертельну ДТП у Миколаєві
Николаев, ДТП
Фото: ГУ НП в Николаевской области

У Миколаєві правоохоронці встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди за участю правоохоронця, в якій загинули чотири людини.

Про це повідомляють на сайті ГУ НП у Миколаївській області.

"За попередніми даними, 23-річний водій автомобіля BMW, співробітник поліції охорони, рухаючись по просп. Леніна в напрямку вул. Пушкінської, в районі перехрестя з вул. Рюміна не впорався з керуванням і зіткнувся з двома припаркованими транспортними засобами - мікроавтобусом і легковиком" , - сказано в повідомленні.

Унаслідок аварії загинули пасажири автомобіля BMW - двоє чоловіків 25-ти і 24-х років, і дві жінки, студентки.

Водія BMW було госпіталізовано до лікувального закладу, його стан оцінюють як важкий, відібрано біоматеріали, очікують результатів експертизи.

За свідченнями очевидця, автомобіль їхав на величезній швидкості. Звук гальм, за його словами, було чути метрів за 150-200 до місця зіткнення.

Прокуратура Миколаївської області розпочала кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 286 КК України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами", санкція якої передбачає позбавлення волі на термін від п'яти до десяти років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram