ГоловнаСуспільствоЖиття

Комунальники розбирають "третій майдан" у центрі Києва

Жодних сутичок не відбувається

У Києві на Майдані Незалежності працівники комунальних служб вивозять сміття і розбирають "барикади", встановлені активістами, котрі називають себе "Революційними правими силами".

Про це повідомляє кореспондент LB.ua з місця подій.

Підтримати комунальників прийшли бійці антитерористичної операції. Жодних сутичок у центрі столиці немає.

Фото: Олександр Рудоманов

Фото: Олександр Рудоманов

Фото: Олександр Рудоманов

Фото: Олександр Рудоманов

Нагадаємо, в суботу кілька сотень людей у камуфляжній формі, які називають себе Штабом Революційних правих сил (РПС), провели низку акцій у центрі Києва. Зокрема, від їхніх дій постраждали офіс SCM, Альфа Банк і Сбєрбанк Росії.

Увечері "революціонери" зайняли один із залів готелю "Козацький" на Майдані. Частина протестувальників залишилася ночувати на вулиці, для чого на площі встановили кілька наметів. Серед вимог протестувальників - скасування Мінських домовленостей і перезавантаження всієї влади.

У неділю ввечері мітингувальники провели "віче" і почали вибирати "міністрів". Згодом директор департаменту соціальної та гуманітарної політики Міноборони Валентин Федичев повідомив, що домовився з РПС про звільнення готелю. Після цього "Штаб РПС" переселився з Майдану в провулок Шевченка, де розташовано пункт прийому допомоги полку "Азов".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram