ГоловнаСуспільствоВійна

Розвідка повідомила про загибель 9 російських військових під Мар'їнкою

Бойовики на Донбасі відчувають проблеми з набором особового складу.

Розвідка повідомила про загибель 9 російських військових під Мар'їнкою
Фото: rbc.ua

Головне управління Міністерства оборони заявляє про загибель російських військовослужбовців у районі Мар'їнки Донецької області.

Про це повідомляє офіційний сайт Головного управління Міністерства оборони.

"Підтверджені втрати російських окупантів у районі Мар'їнки: 9 військовослужбовців Збройних сил РФ загинули, 8 отримали поранення. 19 лютого тіла загиблих російських потайки вивезені з Донецька в РФ", - йдеться в повідомленні.

За даними розвідки, 19 лютого в Алчевськ Луганської області прибули понад 100 російських військовослужбовців, оскільки бойовики мають проблеми з набором особового складу. Аналогічна ситуація спостерігається в 9-му окремому мотострілковому полку (Новоазовськ, Донецька область), де рапорти на звільнення написали майже всі молодші командири артилерійських підрозділів.

"Нині укомплектованість окремих підрозділів цього з'єднання особовим складом становить до 50%", - наголошується в повідомленні.

При цьому, в межах активізації "мобілізації", в Луганську відбувається масове вручення повісток чоловікам у віці 18-45 років. Побоюючись примусової мобілізації, велика частина потенційних призовників намагається виїхати на територію підконтрольну Україні.

Нагадаємо, в Новоазовську днями наклав на себе руки "командир взводу" бойовиків - військовослужбовець російської армії Борис Дехтярев. Він підірвався на гранаті, крім того були поранені троє бойовиків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram