ГоловнаСуспільствоЖиття

В аеропорту "Одеса" собака знайшов кокаїн у одного з пасажирів

Перевізник наркотиків їхав через Україну в Таїланд.

У міжнародному аеропорту "Одеса" прикордонний пес Баскін в суботу виявив сипучу речовину білого кольору, яка була прихована серед особистих речей одного з пасажирів. Речовина виявилася кокаїном, повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на Держприкордонслужбу.

Наркотики виявили серед цукерок
Фото: dpsu.gov.ua
Наркотики виявили серед цукерок

Баскін ніс службу на пункті пропуску при оформленні пасажирського авіарейсу, який прилетів з Дубаї. Собака прикордонників, спеціально натренований на пошук наркотичних речовин, за запахом виявив "підозрілий багаж" і подав відповідний знак інспектору-кінологу", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому в неділю.

Після цього правоохоронці вивели власника багажу із загального потоку і провели спільний з митницею огляд його речей. "Під час проведення спільного огляду, серед цукерок були виявлені приховані капсули (контейнери) зі сипучою речовиною білого кольору. За результатами експрес-аналізу вмісту контейнерів встановлено, що ця речовина є кокаїном. Таким чином, не допущено ввезення на територію України наркотичних засобів в особливо великому розмірі", - повідомили у відомстві.

Собака допоміг прикордонникам знайти заборонені препарати
Фото: dpsu.gov.ua
Собака допоміг прикордонникам знайти заборонені препарати

Як інформують у Держприкордонслужбі, наркотичний засіб призначався для Азіатського ринку - затриманий прямував до Таїланду (Бангкок), але не зміг потрапити на свій рейс і був змушений повернутися в Україну.

У повідомленні не говориться про кількість наркотику, який був виявлений.

Фото: dpsu.gov.ua

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram