ГоловнаСуспільствоЖиття

Адвокат допустив появу у справі Савченко лжесвідка

Вирок Савченко оголосять до березня, він буде обвинувальним і суворим

Адвокат допустив появу у справі Савченко лжесвідка
Фото: grani.ru

Адвокат народного депутата України, військової льотчиці, яка утримується в Росії, Надії Савченко Марк Фейгін допустив, що у справі Савченко "з'явиться лжесвідок".

Про це він сказав в ефірі телеканалу "112 Україна".

За його словами, всі докази обвинувачення розвалилися.

"За концепцією звинувачення вона (Савченко, - ред.) підіймається на вишку, але ніхто її на цій вишці не бачив", - розповів адвокат.

Тому Фейгін допускає, що у справі Савченко "з'явиться лжесвідок", який і дасть свідчення, що бачив її на вишці.

Також адвокат, що вирок Савченко буде обвинувальним і суворим.

"Я думаю, за число 8-9 це не піде", - припустив Фейгін про те, скільки триватимуть дебати сторін і коли Савченко скаже останнє слово, а от терміни винесення вироку вирішує суд, підкреслив адвокат.

"Можуть один день, можуть три тижні, але я не думаю, що це піде на березень", - припустив він.

"До кінця лютого, між святами, для них було б логічно вийти і оголосити вирок. Але я ще раз хочу підкреслити, що, незважаючи на надання всіх доказів невинуватості нашої підзахисної, буде обвинувальний вирок, буде суворий вирок і буде великий термін", - упевнений він.

Нагадаємо, сестра української льотчиці Віра Савченко 27 січня опублікувала лист Надії, з якого випливає, що за 1,5 роки ув'язнення в російському СІЗО стан здоров'я Савченко погіршився, через що голодування для неї протікає важче.

У Росії Савченко звинувачують у вбивстві двох журналістів у Луганській області. Її незаконно вивезли до Росії, де проти Савченко сфабрикували справу

Донецький міський суд Ростовської області РФ продовжив термін утримання під вартою Савченко до 16 квітня 2016 року, після чого вона оголосила голодування.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram