ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО розглядає ймовірність тимчасового закриття КПП у зоні АТО

За даними військових, "ДНР" готує провокації на Артемівському напрямку.

Штаб АТО розглядає ймовірність тимчасового закриття КПП у зоні АТО
Архив
Фото: www.facebook.com/kharkiv1

Штаб антитерористичної операції розглядає ймовірність тимчасового закриття контрольних пунктів в'їзду/виїзду в зоні бойових дій на сході України.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО на офіційній сторінці в Facebook.

"У зв'язку з тим, що кількість провокаційних обстрілів прокремлівськими бойовиками українських контрольних пунктів в'їзду/виїзду все збільшується, і щоб запобігти ймовірній провокації бойовиків, командування сил АТО на території Донецької та Луганської областей розглядає можливість тимчасового закриття контрольних пунктів в'їзду/виїзду з відповідним зверненням до міжнародних організацій, які займаються моніторингом виконання мінських домовленостей", - ідеться в повідомленні.

Крім того, штаб АТО зазначає, що "російсько-терористичні війська продовжують активно обстрілювати не тільки позиції сил АТО, а й будинки мирних жителів і об'єкти інфраструктури".

"28 січня о 21:10 проросійські найманці з так званої "ДНР" з БМП і АГС обстріляли контрольний пункт в'їзду/виїзду "Мар'їнка" Державної прикордонної служби, 30 січня о 22:20 під мінометний обстріл бойовиків потрапив український блокпост, розташований неподалік контрольного пункту "Майорськ", - сказано в повідомленні.

За оперативною інформацією, члени терористичної організації "ДНР" надалі готують подібні провокації на Артемівському напрямку.

Нагадаємо, бойовики 36 разів обстріляли позиції сил антитерористичної операції 30 січня. За останніми даними, в зоні АТО за добу загинули 2 військових, 4 поранені.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram