ГоловнаСуспільствоЖиття

Полтава відмовилася від логотипа, розробленого студією Артемія Лебедєва

Рішення про розробку логотипа самостійно ухвалив начальник відділу управління культури міськвиконкому

Полтава відмовилася від логотипа, розробленого студією Артемія Лебедєва

Депутатська комісія Полтавської міської ради з питань розвитку підприємницької діяльності, розвитку міста, інвестицій, туризму ухвалила рішення відмовитися від логотипа Полтави, розробленого київською студією Артемія Лебедєва.

Про це інформує інтернет-видання "Полтавщина".

Заступник міського голови Полтави Світлана Тарашевська повідомила, що рішення про розробку логотипа ухвалив начальник відділу туризму та культурної спадщини управління культури Полтавського міськвиконкому Віталій Павлов, не повідомивши ні її, ні начальника управління культури.

За словами Тарашевської, жодної копійки з бюджету на логотип не витратили і не могли витратити загалом, тому що ніхто з виконкому не знав, що діється.

Зі свого боку Віталій Павлов заявив, що логотип розроблено з ініціативи студії безкоштовно. Беручи пропозиції дизайнерів, туристичний відділ хотів включити Полтаву в список українських міст, які вже мають свій логотип. За його словами, тема політики під час ухвалення рішення не виникала (Артемій Лебедєв визнав законною приналежність Криму до Росії, - ред.).

Нагадаємо, студія Лебедєва створила логотипи для багатьох російських міст. Стандартна ціна за розробку становить 1 млн рублів, однак можливі знижки. 2012 року студія розробила туристичний логотип для Одеси.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram