ГоловнаСуспільствоЖиття

Деканоїдзе дала керівникам поліції місяць на стабілізацію криміногенної обстановки

Після завершення цього терміну заслухають результати роботи керівників

Деканоїдзе дала керівникам поліції місяць на стабілізацію криміногенної обстановки
Хатия Деканоидзе
Фото: facebook.com/arsen.avakov

Голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе дала керівникам поліції місяць на стабілізацію криміногенної ситуації.

Про це повідомляє Департамент комунікації Національної поліції України.

"Як голова Національної поліції я даю вам місяць, щоб ви реально показали свою роботу", - сказала Деканоїдзе під час відеоселекторної наради.

Після завершення цього терміну слухають керівників щодо результатів роботи.

Деканоїдзе зазначила, що необхідне для роботи поліції законодавство вже набуло чинності. Тому зараз є всі можливості і дозволи для повноцінної роботи правоохоронців, у тому числі і коли йдеться про проведення необхідної оперативної роботи.

Вона зазначила, що навіть проведення реформи, яка часто є болісною, все ж не позбавляє поліцію обов'язків боротися з криміногенною ситуацією в державі.

Нагадаємо, начальник Нацполіції Хатія Деканоїдзе зустріла Новий рік на роботі - в службі 102 головного управління поліції Києва. Після цього вона трохи попатрулювала центр столиці, а також разом з начальником патрульної поліції Олександром Фацевичем і начальником ГУ Національної поліції в Києві Андрієм Крищенком побувала у райвідділах на Подолі і Лук'янівці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram