ГоловнаСуспільствоЖиття

У 2015 році в Рівному посадили 50 військових

За ухилення від військової служби до кримінальної відповідальності притягнуто 38 осіб

У 2015 році в Рівному посадили 50 військових
Фото: mil.gov.ua

Протягом 2015 військовими прокурорами в Рівному було притягнуто до кримінальної відповідальності 50 військовослужбовців.

Про це інформує УНН з посиланням на дані військової прокуратури Рівненського гарнізону Західної військової прокуратури України.

"Кількість притягнутих до відповідальності військовослужбовців протягом 2015 року становить 50 осіб", - йдеться в повідомленні.

Так, за ухилення від військової служби до кримінальної відповідальності за статтею 407-409 Кримінального кодексу України притягнуто 38 осіб. Також одного військового було притягнуто до відповідальності за недбале ставлення до військової служби за статтею 425 КК.

"За злочини в сфері обігу наркотичних засобів притягнуто одну особу. За протиправне заволодіння зброєю та боєприпасами за статтею 410 кримінального кодексу притягнуто трьох військовослужбовців. Також одного бійця притягнуто до кримінальної відповідальності за порушення правил поводження зі зброєю", - додали у військовій прокуратурі.

Також повідомляється, що по інших кримінальних провадженнях до кримінальної відповідальності притягнуто ще шість військовослужбовців.

Нагадаємо, у Вінниці будуть заочно судити за держзраду командира кримської військової частини А1387 повітряних сил України Миколая Гавриша.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram