ГоловнаСуспільствоВійна

Військові вночі відкрили у відповідь вогонь по бойовиках

Тривали обстріли українських позицій у районі Мар'їнки, Трьохізбенки, Майорська, Новгородського, Водяного.

Військові вночі відкрили у відповідь вогонь по бойовиках
Архивное фото
Фото: fresh-post.ru

У ніч на суботу на сході країни терористи стріляли по українських позиціях з великокаліберної зброї, інформує "Укрінформ", посилаючись на прес-центр АТО.

Зокрема, в районі Мар'їнки загарбники вели вогонь з 82-мм і 120-мм мінометів. Крім того, неодноразово застосовували стрілецьку зброю і гранатомети.

На Маріупольському напрямку бандити обстріляли з мінометів калібру 120 і 82 мм н.п. Водяне, розташоване в так званій «сірій зоні», повідомили в прес-центрі.

У тимчасово окупованій Горлівці бойовики відкрили вогонь зі стрілецької зброї і великокаліберних кулеметів у бік наших позицій неподалік Майорська, із зенітної установки - в районі Новгородського.

Не припиняються обстріли і поблизу Донецького аеропорту. Окупанти систематично обстрілюють українських військових біля Опитного, Пісків і південніше Авдіївки. Цієї ночі вони використовували там тільки стрілецьку зброю і гранатомети.

Організовані злочинні угруповання знову порушують умови припинення вогню в Луганській області, обстрілявши селище Трьохізбенка зі стрілецької зброї, гранатометів і великокаліберних кулеметів.Щоб запобігти втратам серед особового складу та місцевого населення, наші воїни змушені були відкрити прицільний вогонь з дозволеного озброєння, після чого бойовики припинили обстріл, повідомили в прес-центрі АТО.

Протягом минулої доби зафіксовано близько 40 обстрілів з боку незаконних збройних формувань.

Нагадаємо, вчора Генштаб заявив про необхідність 7-ї хвилі мобілізації до Збройних сил України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram