ГоловнаСуспільствоЖиття

Колишнього фіналіста "Фабрики зірок" підозрюють у торгівлі наркотиками (оновлено)

Віталія Галая заарештували на 60 днів.

Колишнього фіналіста "Фабрики зірок" підозрюють у торгівлі наркотиками (оновлено)
Виталий Галай
Фото: стоп-кадр Youtube

Прокуратура Києва розслідує кримінальне провадження проти молодика, якого підозрюють у незаконному придбанні та зберіганні наркотиків з метою збуту в особливо великих розмірах.

Про це повідомляє офіційний сайт прокуратури.

Під час затримання й обшуку у 30-річного чоловіка вилучили понад 60 грамів кокаїну. За клопотанням слідчого, яке погодили з прокурором, Голосіївський райсуд столиці обрав для затриманого запобіжний захід у вигляді утримання під вартою терміном на 60 днів з альтернативою внесення застави в розмірі понад 97 тис. гривень.

"Зловмиснику, який, до речі, виявився одним із фіналістів української "Фабрики зірок", загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 12 років", - наголошують у повідомленні.

Триває досудове розслідування.

Оновлення. За даними джерела "Українських новин", заарештований - Віталій Галай, який брав участь у першій "Фабриці". Після завершення шоу брав участь у дуеті "Сахар".

"Фабрика зірок" - український телевізійний проект і за сумісництвом реаліті-шоу. Перша "Фабрика" стартував 7 жовтня 2007 року, всього було чотири сезони.

Нагадаємо, 6 грудня італійські поліцейські затримали 10 українців за контрабанду наркотиків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram