ГоловнаСуспільствоЖиття

Суд переніс засідання у справі Корбана на 27 грудня

Лідера партії "УКРОП" транспортують до лікарні ім. Амосова у супроводі мікроавтобусів зі співробітниками СБУ

Дніпровський районний суд Києва переніс розгляд запобіжного заходу для лідера партії "УКРОП" Геннадія Корбана на 9:30 27 грудня 2015 року. Відповідне рішення ухвалив суддя після поновлення судового засідання.

Про це повідомляє агентство РБК-Україна.

"Я хочу зазначити, що згідно з постановою, судом було задоволено моє клопотання - забезпечити медичне обстеження Корбану. Має місце службова підробка. Я не знаю, яким чином народився цей документ. Станом на 20:30 Корбан не був вивезений. Йому поставили кисневу маску. Я офіційно заявляю, що це катування", - прокоментувала адвокат політика Оксана Томчук.

Прес-секретар партії "УКРОП" Євгенія Кравчук на своїй сторінці у Фейсбуці написала, що прокурори не надали документи на обстеження.

Окрім цього, Кравчук повідомила, що Корбана транспортують у лікарню імені Амосова у супроводі кількох мікроавтобусів зі співробітниками СБУ.

Корбана транспортують до лікарні імені Амосова - у супроводі кількох мікроавтобусів з працівниками СБУ

Опубліковано Yevheniya Kravchuk 26 грудня 2015 р.

Нагадаємо, 25 грудня Корбану зробили операцію на серці в Національному інституті серцево-судинної хірургії імені Амосова.

Сьогодні Дніпровський районний суд продовжив засідання про зміну запобіжного заходу для Корбана. Прокуратура клопотала про примусовий привід його до суду, а адвокати про відвід прокурора. У результаті суд задовольнив клопотання звинувачення. Корбана доставили в суд з лікарні, де його напередодні прооперували.

Пізніше повідомляли, що Дніпровський районний суд Києва відпустив Корбана для завершення судмедекспертизи в Інституті серцево-судинної хірургії ім. Амосова і переніс розгляд запобіжного заходу на 20:30 26 грудня.

Пізніше повідомлялося, що лікарі намагаються стабілізувати стан Корбана у "швидкій" у дворі суду.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram