ГоловнаСуспільствоПодії

У Дніпропетровську машина впала у Дніпро після ДТП

Загинула сімейна пара

Увечері 24 грудня у Дніпропетровську на Новому мосту сталася дорожньо-транспортна пригода, унаслідок якої загинули дві людини.

Про це повідомляє офіційний сайт Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"Орієнтовно, унаслідок лобового зіткнення двох легкових автомобілів марок Subaru і Mitsubishi, останній, зруйнувавши огорожу моста, впав у річку Дніпро", - йдеться в повідомленні.

Фото: mns.gov.ua

На місце події направили рятувальників третьої державної пожежно-рятувальної частини, водолазів аварійно-рятувальної частини на водних об'єктах та оперативну групу ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

З автомобіля Subaru деблокували водія, чоловіка 1973 року народження, якому затиснуло ноги. Чоловіка ушпиталили до лікарні у важкому стані з переломами та забоями. Також постраждала пасажир - жінка 1976 року народження, яку у важкому стані ушпиталили.

Фото: mns.gov.ua

В умовах майже нульової видимості водолази підняли тіла двох загиблих з Mitsubishi з триметрової глибини. Пізніше, за допомогою крана, підняли сам автомобіль. За інформацією поліції, загиблі - 36-річний водій автомобіля і його 33-річна дружина.

Фото: mns.gov.ua

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Нагадаємо, у Києві унаслідок зіткнення двох автомобілів старша жінка отримала важкі травми.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram