ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики здійснили 35 обстрілів у зоні АТО і двічі йшли на бойові сутички

Від опівночі сепаратисти відкривали вогонь п'ять разів

За добу бойовики здійснили 35 обстрілів у зоні АТО і двічі йшли на бойові сутички
Фото: dpsu.gov.ua

За минулу добу бойовики 35 разів обстріляли позиції сил антитерористичної операції на Донбасі, а також двічі вступали в бойові сутички з нашими підрозділами.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

"Близько 19:00 сепаратисти чисельністю до 30 осіб під прикриттям 82-міліметрових мінометів намагалися порушити межі нашої оборони біля Майорська. Протягом двогодинного бою нападники зазнали втрат і відступили. Тим часом невелика група бойовиків здійснила схожу спробу на підступах до Мар'їнки. Також безрезультатно і з втратами у своїх лавах", - наголошено в повідомленні.

Протягом ночі під вогонь сепаратистів потрапили позиції сил АТО біля Донецька і Горлівки. Бойовики вели в бік українських військових прицільний і неприцільний вогонь зі стрілецької зброї, з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів у районі Луганського, Троїцького, Майорська, Зайцевого, Новгородського, Мар'їнки й Опитного. Працювали також ворожі снайпери.

Позиції бійців АТО біля Новгородського були прицільно обстріляні з озброєння БМП і зенітних установок. Біля Мар'їнки по наших позиціях били з 82-міліметрових мінометів.

Сьогодні від півночі і дотепер уже зафіксовано понад 5 збройних провокацій з боку терористів.

Нагадаємо, вчора сили АТО зірвали чергову масштабну провокацію бойовиків у Комінтерновому.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram