ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліція затримала 47-річну жінку за підозрою в потрійному вбивстві у Львівській області

Односельчанці вбитих "світить" довічне позбавлення волі

Поліція затримала 47-річну жінку за підозрою в потрійному вбивстві у Львівській області
Фото: mvs.gov.ua

Поліцейським знадобилося кілька годин, щоб установити і затримати підозрювану в убивстві двох жінок і восьмирічної дитини в одному із сіл Сокальського району Львівщини.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

Підозрюваною в жорстокому вбивстві двох жінок і дитини виявилася 47-річна односельчанка загиблих.

Як розповів в.о. начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Дмитро Загарія, слідство попередньо встановило, що 23 грудня в будинку 28-річної мешканки села перебували дві її односельчанки віком 47 і 70 років. Жінки розпивали спиртні напої, а дівчинка гралася в приміщенні. Після того як 70-річна сусідка пішла додому, між 28-річною господинею та 47-річною гостею виникла сварка. Остання почала бити молоду жінку і кількома ударами в голову завдала їй травм, несумісних із життям. Далі вона кинулася до дівчинки і завдала їй кількох колото-різаних ран у ділянку шиї, від яких дівчинка померла.

Як зазначив Дмитро Загарія, після скоєного жінка пішла в будинок 70-річної сусідки і, коли та відчинила їй, завдала пенсіонерці кількох ударів по голові, за попередніми даними слідства, щоб вона не повідомила про її перебування в будинку загиблих матері і дитини. Отримані травми виявилися для пенсіонерки смертельними.

"Призначено низку експертиз, усі обставини розслідуються. Підозрювану затримано згідно зі статтею 208 КПК України", - зазначив начальник управління карного розшуку ГУ Національної поліції у Львівській області підполковник поліції Микола Гладюк.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за п.1, 2 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, на початку грудня поліція затримала підозрюваного в різанині біля Оперного театру у Львові. У ніч на 18 листопада в центрі міста зарізали юнака.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram