ГоловнаСуспільствоПодії

Збита водієм Омельченка жінка померла

ДТП сталася на пішохідному переході.

Збита водієм Омельченка жінка померла
Фото: Виталий Мирошниченко

Жінка, на яку скоїв наїзд на пішохідному переході водій екс-мера Києва Олександра Омельченка, в середу померла в реанімації.

Про це повідомляють Українські Новини з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

Загибла - 31-річна львів'янка. Вона жила в Києві на винайнятій квартирі разом із чоловіком і донькою і працювала на авторинку прибиральницею.

Нагадаємо, в неділю ввечері в Києві на Столичному шосе позашляховик Volvo збив жінку, яка переходила проїжджу частину на нерегульованому пішохідному переході. Не зупиняючись, машина втекла з місця ДТП. Як з'ясувалося - авто належить екс-мерові Києва, а нині депутату Київради Олександрові Омельченку.

Через дві години водій, який стверджує, що саме він перебував за кермом, повернувся на місце події. За його словами, він утік із місця ДТП, бо злякався. Водія помістили під цілодобовий домашній арешт.

Це вже третя ДТП, до якої причетний Олександр Омельченко.

Увечері 25 листопада 2009 року на Столичному шосе в Києві на виїзді зі села Чапаєвка Омельченко збив насмерть пішохода (Олександра Карпінського). За словами Омельченка, він не перевищував швидкості, а пішохід переходив дорогу в невстановленому для переходу місці. Проте свідки стверджують, що машина їхала з перевищенням швидкісного обмеження, а чоловік переходив дорогу в спеціально відведеному для цього місці по зебрі. У липні 2010 року прокуратура підтвердила висновки міліції про те, що пішохід збили за 12 м від пішохідного переходу і виправдала Омельченка.

2013 року в Києві біля станції метро "Арсенальна" джип Омельченка вилетів на зустрічну смугу і врізався в огорожу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram