ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО повідомив про дві бойові сутички на Донбасі

Військові відбили атаки біля Мар'їнки і Щастя.

Штаб АТО повідомив про дві бойові сутички на Донбасі
Архив
Фото: facebook.com / Виктор Муженко

У понеділок бойовики 39 разів порушували перемир'я на Донбасі, також відбулися дві бойові сутички.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

З 18:00 російсько-терористичні війська здійснили 8 прицільних обстрілів позицій сил АТО зі стрілецької зброї і гранатометів біля Мар'їнки. Там також відбулася бойова сутичка з ворожим підрозділом у складі щонайменше 30 осіб.

"Підрозділи сил АТО прийняли бій і відтіснили ворога. Зазнавши втрат, бойовики відступили", - сказано в повідомленні.

Ще одна бойова сутичка відбулася біля Щастя Луганської області. Там група бойовиків налічувала щонайменше 10 осіб. Результат бою для них став аналогічним.

На інших ділянках лінії розмежування противник продовжував обстріли в районі Пісків, Опитного, на південь від Авдіївки. По Красногорівці окупанти вчора били із зенітних установок і 82-міліметрових мінометів.

Також із мінометів калібру 82 мм бойовики обстрілювали опорні пункти сил АТО біля Зайцевого поблизу Горлівки. Крім того, вони застосовували гранатомети, стрілецьку зброю, а також заборонені мінськими домовленостями 120-міліметрові міномети й озброєння танків.

На Маріупольському напрямку противник вів вогонь із 82-міліметрових мінометів у бік позицій військових біля Старогнатівки.

Від півночі вівторка до 6:00 бойовики шість разів порушили режим тиші в районі Пісків, Опитного й Авдіївки. Застосовували стрілецьку зброю, великокаліберні кулемети і гранатомети різних систем.

Нагадаємо, в неділю в зоні проведення бойових дій на Донбасі було поранено двох бійців. Бойовики 57 разів порушили режим припинення вогню.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram