ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 20 разів обстріляли позиції сил АТО на Донбасі

У Луганській області сепаратисти застосували 82-міліметрові міномети

Бойовики 20 разів обстріляли позиції сил АТО на Донбасі
Фото: EPA/UPG

Протягом сьогоднішнього дня бойовики продовжили обстрілювати позиції сил антитерористичної операції на Донбасі і здійснили близько 20 збройних провокацій.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

Опівдні неподалік тимчасово окупованої Горлівки бойовики прицільно із зенітних установок й озброєння бойових машин піхоти обстрілювали позиції українських військових у районі Новгородського. Під час обстрілу сепаратисти також використовували гранатомети, великокаліберні кулемети і вели снайперський вогонь зі стрілецької зброї. Також на цій ділянці лінії розмежування сторін з великокаліберних кулеметів били по Зайцевому.

Залишається складною ситуація в районі окупованого Донецька. На цьому напрямку бойовики з гранатометів і стрілецької зброї вели прицільний вогонь по наших позиціях у районі Красногорівки, із зенітних установок - по Мар'їнці, неприцільно з великокаліберних кулеметів і снайперської зброї били по Пісках.

У Луганській області сепаратисти двічі обстріляли українських військових із мінометів калібру 82 міліметри.

"Було неспокійно сьогодні і в районі Широкиного. Там по наших позиціях бойовики вели інтенсивний прицільний обстріл зі стрілецької зброї. Щоб придушити вогневі точки противника, підрозділи сил АТО були змушені відкрити у відповідь вогонь зі стрілецької зброї", - зазначили в штабі.

Нагадаємо, сьогодні під обстріл бойовиків у районі Широкиного потрапила знімальна група ТСН.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram