ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики не пропустили в Луганськ гуманітарний вантаж

Продукти харчування та медикаменти від Всесвітньої продовольчої організації ООН

Бойовики не пропустили в Луганськ гуманітарний вантаж

Представники незаконних збройних формувань не пропустили 23 вантажні автомобілі з гуманітарною допомогою від Продовольчої і сільськогосподарської організації ООН (FAO), які прямували в Луганськ. Про це йдеться в повідомленні Державної прикордонної служби.

"23 вантажні автомобілі з гуманітарним вантажем, а саме продуктами харчування і медикаментами загальною вагою 430 тонн, отриманим від Всесвітньої продовольчої організації ООН, Представництва Верховного Комісара ООН у справах біженців, незаконні збройні формування не пропустили в районі населеного пункту Оленівка. Під час пересування через неконтрольовану територію автомобілі зупинили російські найманці і повернули назад", - сказано в повідомленні.

Згідно з ним, вантаж, який прямував до Луганська, було оформлено в установленому порядку українськими прикордонниками та представниками Державної фіскальної служби на контрольному пункті в'їзду/виїзду "Новотроїцьке".

Нагадаємо, ватажок "ЛНР" Ігор Плотницький повідомив, що Росія більше не буде відправляти на окуповані території Донбасу гуманітарні конвої.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram