ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО нарахував 25 обстрілів з боку бойовиків у суботу

Прицільний вогонь вівся по Новотроїцькому, Новгородському і Мар'їнці

У суботу, 12 листопада, бойовики "ДНР" і "ЛНР" 25 раз відкривали вогонь по українських позиціях всупереч діючому перемир'ю. Про це повідомив речник АТО Антон Миронович у вечірньому зведенні.

Близько 10:30 з боку захопленого бойовиками Докучаєвська почався прицільний обстріл позицій ВСУ в районі Новотроїцького. Він тривав близько двох годин. Противник застосував озброєння танків, бойові машини піхоти, 82-мм міномети і великокаліберні кулемети. Також із гранатометів і стрілецької зброї кілька разів бандити прицільно били по Новгородському, а зі стрілецької зброї - по Мар'їнці.

Неприцільно обстріли з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї були зафіксовані біля Новгородського, Пісок, Авдіївки, з озброєння БМП - поблизу Красногорівки.

Також неприцільні обстріли велися в районі Луганського. На цьому ж напрямку з гранатометів і 82-мм мінометів стріляли по Зайцевому. На маріупольському напрямку бойовики намагалися спровокувати військових, здійснюючи обстріли з великокаліберних кулеметів біля Гранітного.

Нагадаємо, що за 11 грудня загинув один український військовий і ще двоє були поранені.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram