ГоловнаСуспільствоПодії

У Миколаївській області обвалився старий цукровий завод: двоє осіб загинуло (оновлено)

Місцеві жителі розібрали будівлю на цеглу.

У Первомайську (Миколаївська область) у п'ятницю вдень обвалилася будівля неробочого цукрового заводу. На момент обвалу в забудові перебувало п'ятеро осіб, один з яких загинув, другий - був завалений цеглою, повідомляє прес-служба ДержНС у Миколаївській області.

Пізніше в ДСНС уточнили, що кількість загиблих збільшилася до 2 чоловік: "У м. Первомайськ близько 13 год. 11 грудня під час незаконного розбирання цегляних стін будівлі промислового корпусу неробочого цукрового заводу сталося обвалення бетонного перекриття, в результаті якого 2 людини загинули і 3 - з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізовані в міську лікарню ", йдеться в повідомленні відомства

Фото: mns.gov.ua

Упродовж деякого часу місцеві жителі розібрали на цеглу неробочі будівлі заводу, який уже понад сім років як не працює. Обгороджень, які були раніше, вже давно немає, територія не охороняється, тому доступ на об'єкт був вільний.

У момент обвалення п'ятеро молодих чоловіків розпалили багаття і сіли пообідати всередині цієї забудови. Коли посипалися уламки, троє - побігли в один бік, що і врятувало їм життя, а двоє - в інший і опинилися під завалами.

Фото: mns.gov.ua

Трьох потерпілих доправили до Первомайської лікарні. Тіло загиблого 22-річного чоловіка до приїзду рятувальників дістали місцеві жителі. Ще одна людина перебуває під завалами, його ще не дістали.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram