ГоловнаСуспільствоПодії

Невідомий зі зброєю пограбував ювелірний магазин у Львові

Вибігаючи з магазину, грабіжник вистрілив у ногу перехожому

8 грудня ввечері, приблизно о 17:35, невідомий пограбував ювелірний магазин "Адамас" у Львові на вулиці Городоцькій. Про це повідомляє ZAXID.NET із посиланням інформацію головного управління Національної поліції у Львівській області.

Як розповіла прес-секретар управління Світлана Добровольська, грабіжник був один. Він зайшов до приміщення ювелірного магазину, погрожуючи зброєю, розбив скляну вітрину і забрав золоті вироби.

Під час пограбування в ювелірному магазині були лише три продавці. Чоловік закрив обличчя шарфом, тому вони його не розгледіли.

Вибігаючи з магазину, грабіжник вистрілив у ногу перехожому, який намагався його затримати. Чоловік не постраждав. За попередніми даними, зловмисник стріляв із газового пістолета.

Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група. Завдані збитки підраховують. Грабіжника, якому на вигляд близько 27-30 років, розшукують. Відомо, що його зріст приблизно 185 см. Був одягнений у балонову куртку темного кольору і фіолетовий шарфик.

Нагадаємо, в березні четверо невідомих у масках пограбували ювелірний магазин у селищі Ємільчине (райцентр Житомирської області).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram