ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО повідомив про бій у районі Зайцевого

10 найманців намагалися атакувати опорний пункт сил АТО.

Штаб АТО повідомив про бій у районі Зайцевого
Архив
Фото: facebook.com / Виктор Муженко

Близько 18:00 у понеділок у районі Зайцевого Донецької області сталася бойова сутичка між силами АТО і бойовиками "ДНР".

"Бойовики в кількості до 10 осіб знову намагалися атакувати наш опорний пункт і, отримавши гідну відповідь, традиційно втекли з поля бою", - повідомляє прес-центр штабу АТО.

У понеділок терористи продовжили обстріли позицій військових на всіх напрямках. На Донецькому напрямку з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстрілювали Піски, Авдіївку, Новгородське і Новоселівку. Неодноразово з 82-міліметрових мінометів вели вогонь по Красногорівці.

На Артемівському напрямку з тих самих видів зброї найманці вели вогонь по Майорську, Зайцевому, Кіровому і Луганському. По Ленінському і Луганському стріляли з 82-міліметрових мінометів.

На Маріупольському напрямку терористи вели обстріл з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по Старогнатівці. А на Луганському напрямку з гранатометів - по Трьохізбенці.

Нагадаємо, в неділю бойовики здійснили 51 обстріл позицій українських військових. Вісім бійців отримали поранення, загиблих не було.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram