ГоловнаСуспільствоВійна

Через обстріли в суботу закрили два пропускні пункти в зону АТО

Близько 1700 автомобілів уранці очікували проїзду через КПП "Зайцеве" і "Новотроїцьке" на окуповану територію і назад в Україну.

Через обстріли в суботу закрили два пропускні пункти в зону АТО
КПП (Архивное фото)
Фото: Макс Левин

Через обстріли бойовиків у п'ятницю було призупинено пропуск людей і транспорту на контрольних пунктах "Зайцеве" і "Новотроїцьке". Про це повідомляє "Укрінформ" з посиланням на Держприкордонслужбу України.

"Через провокаційні обстріли з тимчасово неконтрольованої території у п'ятницю було призупинено пропуск осіб та транспортних засобів на контрольних пунктах "Зайцеве" і "Новотроїцьке", що призвело до черг і збільшило час очікування при перетині лінії розмежування", - йдеться в повідомленні.

Держприкордонслужба закликає громадян, які перетинають лінію розмежування, бути організованими, не створювати скупчень і дотримуватися черги.

У суботу вранці на КПВВ "Зайцеве" і "Георгіївка" оформлення очікували близько 580 і 100 транспортних засобів, які прямують на виїзд на неконтрольовану територію, а на в'їзд - 500 і 100 відповідно. Менші черги автомобілів спостерігаються на КПВВ "Новотроїцьке" і "Гнутове": 220 і 30 транспортних засобів на виїзд і 200 і 70 на в'їзд відповідно. Нагадаємо, бойовики посилили обстріли українських позицій у ніч проти суботи, інформації про жертви немає.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram